banner ciudadanía

Banner Stop COVID

 

Implantació Certificat COVID Digital UE

Normativa d'aplicació

RESOLUCIÓ de 22 de desembre de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es publica la Resolució de 20 de desembre de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es prorroga i s'amplia la Resolució de 25 de novembre de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s'acorden mesures en matèria de salut pública respecte de l'accés a determinats establiments en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid-19 (obri en nova finestra).

RESOLUCIÓ d'1 de desembre de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es publica la Resolució de 25 de novembre de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s'acorden mesures en matèria de salut pública respecte de l'accés a determinats establiments en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 (obri en nova finestra).

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

 

Descàrrega del Certificat COVID Digital UE

La informació personal recollida en aquest formulari té com a finalitat la emissió del Certificat Digital COVID UE que serveix per a facilitar la mobilitat entre països de la UE. L'entitat responsable del tractament és la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (Carrer Misser Mascó, 31, 33, 46010 València), davant la qual podrà exercitar els seus drets de manera telemàtica a través del següent enllaç, o físicament quan siga possible en els registres d'entrada dels serveis centrals i territorials d'aquesta Conselleria. Pot accedir a la informació addicional sobre el tractament de les seues dades en el Registre d'Activitats de tractament de la Conselleria o a través de l'enllaç.

 

Validació del Certificat

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública disposa d'una aplicació de lector QR GVA que permet, de manera senzilla i àgil, validar el certificat COVID Digital de la Unió Europea. La finalitat legítima de la qual és validar l'autenticitat del Certificat COVID Digital UE. L'aplicació només mostra en la pantalla del dispositiu la identitat de la persona titular del certificat que acaba de llegir. Aquesta informació desapareix una vegada mostrada i no es registra en el dispositiu. L'ús de l'aplicació només està autoritzat per a la finalitat indicada.

En el cas que una entitat guardara les dades obtingudes mitjançant l'app, o la utilitzara per a un propòsit diferent a l'indicat, estaria vulnerant les condicions d'ús i la seua base de legitimació. En qualsevol d'aquestes circumstàncies serà considerada responsable del tractament, condició de la qual haurà de respondre davant les persones i autoritats corresponents.

Pot consultar més informació sobre Protecció de Dades en el següent enllaç.