Protecció de dades

 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, amb objecte de mantenir informada la població i continuar prestant assistència sanitària ha desenvolupat portals web i una APP mòbil específics per a aquesta pandèmia:

  • Portal Coronavirus: Proporciona informació actualitzada sobre la malaltia i l’evolució de la pandèmia.
  • Portal Coronavirus Registre: Cita web per a casos de coronavirus. A través d’aquest portal, una persona que presenta símptomes pot enviar el telèfon de contacte i des del centre de salut li cridaran i realitzaran un seguiment telefònic, si escau.
  • APP GVA Coronavirus: Aplicació mòbil amb la mateixa funcionalitat que el Portal Coronavirus Registre. Consulte la declaració d'accesibilitat de l'APP en el següente enllaç
  • Certificat COVID Digital UE (CCD): Formulari de sol·licitud per a obtindre el Certificat Digital COVID UE.
  • Lector QR GVA: Pàgina web que accedeix a la càmera del dispositiu mòbil per a mostrar un escàner que permet comprovar l'autenticitat del codi QR que apareix en el Certificat COVID Digital emés per la Unió Europea.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública és l'entitat responsable d'aquests desenvolupaments i dels tractaments de dades associades. El portal Coronavirus Registre i l'APP GVA Coronavirus tracten dades personals, i la seua finalitat no és una altra que la de posar-se en contacte amb el pacient per a prestar-li assistència sanitària. El telèfon de contacte facilitat automàticament, o el que ens indique en el seu lloc, serà al qual anomene el personal sanitari per a realitzar la consulta. El Certificat COVID Digital UE (CCD) tracta dades personals la finalitat de les quals és la d'emetre el Certificat COVID Digital UE que serveix per a facilitar la mobilitat entre països de la UE. Les dades seran tractades de manera segura i es conservaran durant el temps necessari amb l'únic propòsit de proporcionar-li els serveis personalitzats descrits en cada aplicació. El Lector QR GVA no tracta dades personals. La finalitat legítima d'aquesta aplicació és validar l'autenticitat del CCD. L'aplicació només mostra en la pantalla del dispositiu la identitat de la persona titular del certificat que acaba de llegir. Aquesta informació desapareix una vegada mostrada i no es registra en el dispositiu. L'ús d'aquesta aplicació només està autoritzat per a la finalitat indicada.


L’entitat responsable del tractament és la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (carrer Micer Mascó, 31, 33, 46010 València).


Podrà exercir els seus drets de forma telemàtica a través del següent enllaç o físicament quan siga possible en els registres d’entrada dels serveis centrals i territorials d’aquesta Conselleria.

Més informació: