Protecció de dades

 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, amb objecte de mantenir informada la població i continuar prestant assistència sanitària ha desenvolupat tres portals web i una APP mòbil específics per a aquesta pandèmia:

  • Portal Coronavirus: Proporciona informació actualitzada sobre la malaltia i l’evolució de la pandèmia.
  • Portal Autotest: Senzill qüestionari d’ús personal que ajuda a detectar possibles casos de contagi per la coronavirus.
  • Portal Coronavirus Registro: Cita web per a casos de coronavirus. A través d’aquest portal, una persona que presenta símptomes pot enviar el telèfon de contacte i des del centre de salut li cridaran i realitzaran un seguiment telefònic, si escau.
  • APP GVA Coronavirus: Aplicació mòbil amb la mateixa funcionalitat que el Portal Coronavirus Registre. Consulte la declaració d'accesibilitat de l'APP en el següente enllaç
  • Certificat COVID Digital UE: Formulari de sol·licitud per a obtindre el Certificat Digital COVID UE.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública és l'entitat responsable d'aquests quatre desenvolupaments i dels tractaments de dades associades. El portal Coronavirus Registre i l'APP GVA Coronavirus tracten dades personals, i la seua finalitat no és una altra que la de posar-se en contacte amb el pacient per a prestar-li assistència sanitària. El telèfon de contacte facilitat automàticament, o el que ens indique en el seu lloc, serà al qual anomene el personal sanitari per a realitzar la consulta. El Certificat COVID Digital UE tracta dades personals la finalitat de les quals és la d'emetre el Certificat COVID Digital UE que serveix per a facilitar la mobilitat entre països de la UE. Les dades seran tractades de manera segura i es conservaran durant el temps necessari amb l'únic propòsit de proporcionar-li els serveis personalitzats descrits en cada aplicació.


L’entitat responsable del tractament és la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (carrer Micer Mascó, 31, 33, 46010 València).


Podrà exercir els seus drets de forma telemàtica a través del següent enllaç o físicament quan siga possible en els registres d’entrada dels serveis centrals i territorials d’aquesta Conselleria.

Més informació: