Accés a la vacunació

Per a persones residents a la Comunitat Valenciana, independentment del seu assegurament (Seguretat Social, mutualistes…).

Actualment, els equips d'atenció primària citen per a vacunar, amb vacunes d'ARNm, les persones pendents de 1a dosi de qualsevol cohort d'edat i pendents de 2a dosi amb termini complit o de dosi de record.

La vacunació massiva en espais de vacunació específics ha finalitzat, una vegada completada la citació de totes les cohorts de naixement, després d'aconseguir-se una cobertura de pauta completa pròxima al 90% de la població vacunable.

Si vosté no ha sigut vacunat amb cap dosi o està pendent de rebre alguna d'elles per a completar la pauta, pot contactar amb el seu centre d'atenció primària per a sol·licitar la vacuna, a través de la Web-App de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, de manera telefònica, o en el taulell del centre. Consulte el següent document pdf per a informar-se de com contactar amb el centre de salut.

Per favor, actualitze les seues dades en l’enllaç següent: https://coronavirus.san.gva.es/web/vacunacion/datos-contacto

Punts de vacunació sense cita

També es pot consultar la planificació de jornades sense cita als diferents departaments de salut mitjançant les xarxes socials de GVA Sanitat.