Novetats

RESOLUCIÓ de 25 de febrer de 2021 de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública.
RESOLUCIÓ de 26 de febrer de 2021 de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública.
DECRET de 25 de febrer de 2021 del president de la Generalitat
 

Mesures excepcionals i addicionals en la Comunitat Valenciana com a conseqüència de l'agreujament de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 (PDF) (Abre en nueva ventana)

Document elaborat a partir de la  RESOLUCIÓ de 12 de febrer de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es prorroguen diverses resolucions de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, i es modifiquen i addicionen altres mesures excepcionals.

Mesures excepcionals i addicionals en la Comunitat Valenciana com a conseqüència de l'agreujament de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 (PDF) (Abre en nueva ventana)

Les mesures afecten a tota la Comunitat Valenciana des de les 00.00 hores de l'1 de febrer de 2021 fins a les 23.59 del 15 de febrer de 2021.
Document elaborat a partir de la RESOLUCIÓ de 29 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es prorroguen diverses resolucions de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, i es modifiquen i addicionen altres mesures excepcionals.

La present resolució estarà en vigor fins a les 23.59 del 15 de gener de 2021.

Les mesures afecten a tota la Comunitat.

Document elaborat a partir de la RESOLUCIÓ de 5 de desembre de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública i del DECRET del president de la Generalitat de 5 de desembre de 2020. 

Més informació sobre noves mesures.

 

 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s'ha integrat amb l'App Radar COVID per a ajudar a evitar la propagació del coronavirus (COVID-19). Radar COVID t'avisa de manera anònima del possible contacte que has pogut tindre en els últims 7 dies amb una persona que haja resultat infectada. 


Radar COVID a més permet: 

  • Comunicar de manera anònima el teu diagnòstic positiu
  • Comunicar l'exposició de manera anònima a les persones amb les quals has estat en contacte 
     

Les mesures excepcionals estaran en vigor des de la 1.00 hora del dia 25 d'octubre de 2020, fins a les 23.59 hores del 9 de desembre de 2020.

  1. Mesures relatives a la circulació de persones

  2. Mesures en reunions de caràcter familiar i social

  3. Mesures relatives a jardins i zones d'esplai a l'aire lliure

  4. Mesures relatives als establiments d'hostaleria i restauració

  5. Mesures relatives a la venda d'alcohol

Persones joves que han patit la malaltia per coronavirus donen el seu testimoniatge en una nova campanya de conscienciació.

#AniràBésiHoFemBé

#séprudente

[MP4] Campanya Testimonis

 

— 10 articles per pàgina
S'estan mostrant 21 - 30 de 59 resultats.